Trade Flow s.r.o.

Jsme rádi, že můžeme sdílet naše zážitky z veletrhu Achema 2024, který se konal ve Frankfurtu nad Mohanem. Tento prestižní veletrh, zaměřený na procesní průmysl, chemické inženýrství a biotechnologie, přilákal tisíce odborníků a firem z celého světa.

Co je Achema?

Achema je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních výstav v oblasti procesního průmyslu a chemického inženýrství. Každé dva roky se zde setkávají lídři průmyslu, inovátoři a odborníci, aby prezentovali nejnovější technologie, produkty a řešení. Veletrh nabízí širokou škálu expozic, konferencí a workshopů zaměřených na aktuální trendy a výzvy v oboru.

Plány do budoucna

Zkušenosti a poznatky získané na veletrhu Achema 2024 nám pomohou při dalším rozvoji naší firmy. Plánujeme implementovat některé z inovací a technologií, které jsme zde viděli, aby naše produkty a služby byly ještě lepší a přínosnější pro naše zákazníky.

Děkujeme za podporu

Rádi bychom poděkovali všem našim zaměstnancům za jejich tvrdou práci a nasazení, stejně jako našim zákazníkům a partnerům za jejich neustálou podporu. Bez vás by naše úspěchy nebyly možné.

Kontaktujte nás

Pokud máte zájem dozvědět se více o našich produktech a službách, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.

Těšíme se na další úspěšné roky a na vaši podporu při našich dalších krocích!